Premiärtur 2017 – Ullared.

Under påskhelgen var vi ute på vår premiärtur med pärlan och turen gick till Ullared och dess camping. Målet för vår resa var att köpa kläder till hela familjen samt utrustning till vagnen. I det stora hela var vi nöjda med campingen och den fyllde våra behov. Servicehuset var rent fint, det städas ofta. Vi upplevde dock att vår plats var väldigt trång och speciellt när vi andra dygnet fick nya grannar som satte upp ett förtält som gränsade precis vid vår vagn, inga fyra meter där inte.

Gällande shoppingen på Gekås så är vi supernöjda. Vi köpte bland annat en hel köksutrustning samt plädar och kuddar till vagnen. Jag kan ju säga att jag har bättre köksutrustning i vagnen än vad jag har hemma. Vad det gäller kuddar och plädar så är har deras kvalitet varit över förväntan med tanke på priset. Om man ska ge litet ris så måste jag ändå erkänna att jag var lite besviken på deras campingavdelning, dock hade väl inte säsongen kommit igång ännu, jag hade förväntat mig en uppsjö av plastmuggar, plasttallrikar, glas och så vidare men det fanns inget av det när vi var där. Dock fanns det mycket fiskeprylar, friluftskläder och en massa annat som inte vi var i behov av.

En av våra kundvagnar

Här kommer en till

Mat måste man ju äta

Summering av vår resa på till Ullared

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *