Williams dag…

Här njuts det av semestern för fulla muggar. Måste säga att det är alldeles underbart med semester. Vi har ju som mål att försöka uppfylla barnens önskemål under semestern. Dvs båda barnen får välja lite/några saker som dom vill göra. Ines valde som vanligt att åka finlandsbåt. Detta har vi gjort. Hon har oxå önskat sig att få gå på Gröna lund. Detta kommer ske inom den närmsta tiden. Ines vill även cykla och åka till stranden. Detta kommer vi också göra.

Idag var det Williams dag. Han valde att gå på bio. Sedan tidigare vet vi att han älskar att gå på bio så hans önskan var inte så chockerande.  Vi var och såg Dumma mig 2 i 3D. Båda barnen bara älskade filmen. Vid flera tillfällen gapskattade hela salongen inklusive Ines och William. Så jag rekommenderar den varmt. William har förövrigt inte gjort några specifika önskemål utan har mest hängt på Ines upptåg och idéer.

Något annat som värmer mammahjärtat är att Ines tagit fram sin barbie och börjat leka med den.  Hon har även önskat sig en Monter High docka (som hon självklart ska få). För er som känner familjen så har inte Ines lekt med dockor alls. Trots att det har funnits flera att leka med. Hon har valt att leka med andra saker. Detta gör mamma extra glad.

Annars lever vi ett kaos med en trotsig treåring och en sexåring som är nervös inför skolstarten om några veckor. Syskonkärleken  flödar med höga toppar och djupa dalar. Men de är som allra sötast när de håller sams.

Här kommer två bilder från idag som är tagna med min mobilkamera. Eftersom värmen håller på att ta kål på oss fick man välja vad man ville på foodquartern på Heron city, ni ser ju vad det blev.

113Williams lunch/middag

114Ines lunch/middag

Det var allt för denna gången 🙂

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *