Inte på topp!

Just nu är jag inte på topp, ligger nerbäddad i soffan och bloggar via luren. Har Ont i varje cell i kroppen och feber som kommer och går. Inte kul kan jag säga. Men det är inte så konstigt, hjärtat har också legat nerbäddad senaste veckan så detta kom som ett brev på posten.

Mycket har hänt sedan jag skrev sist. Min fina Ines har blivit stor. Hon har fyllt 6 år. Så hon är inte liten längre! Bilder kommer när jag blivit frisk. Vi kalasade gjorde vi i dagarna två, två väldigt lyckade dagar. Tack alla som var med och gjorde hennes 6 årsdagar magiska.

Sedan har hon fått sin första lösa tand, så nu väntas och väntas det på att den ska lossna. Så att tandfen kan komma på sitt första besök hem till oss.

William äter yoghurt som aldrig förr! Introduktionen av laktos går i en rasande fart och det går superbra. Och ingen är lyckligare än jag för hans skull, så nu utökar vi mer och mer. I slutet av mars ska vi på det slutgiltiga läkarbesöket och vi hoppas att han slipper gå flera gånger för magen. Föresten hoppas vi att vi slipper läkarbesöken över lag. Tycker vi har gjort tillräckligt många för en hel livstid.

Annars händer det inte så mycket här, jag jobbar på att bli frisk snarast då jag inte har tid att vara sjuk egentligen.

Det som sedan står närmast på agendan är att fira hjärtats födelsedag, samt att jag ska börja träna. Kan ni tänka er, Elin ska börja träna… Jag har i alla fall blivit medlem i Curves. Det ska bli skönt att komma igång inbillar jag mig. Om inte annat så är det bra för hälsan. Och den vill jag ju ha kvar 🙂

Det här var allt för nu 🙂 tack och hej för denna gång.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *